16.5.2017 – När livet tar en ny riktning

Imorse hade jag bedömning av examensdelen kontorstjänster på jobbet och är nu ännu ett steg närmare min merkonomexamen vid  Axxell. Jag har fortfarande två examensdelar kvar att avlägga, och dem kommer jag att fixa undan ännu inom maj månad. Sen får jag pappren från skolan i augusti. De två sista examensdelarna i kundservice och företagets lönsamhet tentar jag i princip bort med hjälp av min tidigare arbetserfarenhet, så lite pappersarbete kvarstår och sen är jag färdig. Att på ett år få en utbildning inom en helt ny bransch, och ett jobb till på köpet, är ju inte helt illa. Har faktiskt lärt mig enormt mycket det senaste året när jag tänker efter. Har nu anställning fram till slutet av juni då jag blir mammaledig, men efter det får vi se vart vindarna för mig. I nuläget känner jag mig faktiskt lite nyfiken på framtiden! Har ingen aning om vad jag kommer att syssla med sen, men det är absolut inget jag tar någon stress över. Tvärtom. Det känns som om jag har alla möjligheter i världen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *