16.5.2014 – fredag & ny design

Hej hej fredag, du är lika välkommen som alltid! Den här veckan har varit så himla lugn i butiken, känns som att hela stan halvsover fortfarande? Jätte lite folk i rörelse överlag. Kanske beror på att vädret blev så här kallt och ruggigt igen, vad vet jag? Men nästa vecka kommer sommaren har jag sett! 🙂

Ni har kanske märkt att designen ändrat lite här igen? Förlåååt, måste vara jobbigt att komma till en ”ny sida” hela tiden. Men nu är faktiskt designen helt densamma, bara lite ljusare. Jag storgillade den enkla designen, men kände att färgerna var lite för mörka. Kändes inte som jag. Så nu har jag hållit kvar mallen men ljusat upp den lite alltså. Och nu är jag nöjd, så nu får den hållas så här ett tag framöver!

image

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *