16.3.2016 – klick klick

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Ooops… Råkade klicka hem lite grejer från nätet medan Minou sov sin förmiddagslur idag. Var på jakt efter gardiner till flera olika rum, men det är ju så svårt att veta vad som passar utgående från en bild. Så det blev bara ett par gardiner till Minous rum sist och slutligen. Istället lyckades jag ju fylla köpkorgen med lite annat smått och gått då… Men bara vettiga grejer -basplagg till både mig och Minou! Bra basplagg kan man aldrig ha för mycket utav.

Så här såg min shoppingkorg ut denna gång.

Untitled

T-shirtsen och topparna kommer från Ellos The Conscious Choise –kollektion som alltså är en ekologisk kollektion. Båda är gjorda i mjukt lyocell (som Elin menar är ett bra material). Ser fram emot att få pröva om de håller måttet! Minou fick ett 3-pack med vita kortärmade bodyn (saknas från bilden).

Gardinerna som skall upp i Minous rum var ett måste. Just nu har hon vita gardiner där, men de är så tunna så de släpper igenom allt ljus. Vilket i och för sig är trevligt, men inte på sommaren när det blir ljust ute klockan fem och damen tycker att det är morgon och dags att stiga upp då… Så skall pröva och se ifall de här skulle vara lite mer mörkläggande. Vill ju inte ha ett par som stänger ut allt ljus dagtid heller! Repen var en bonuspryl som jag hoppas passar ihop med gardinerna. Skulle egentligen vilja ha såna där söta tofsar (som Maria Montazami har pippi på), men det kändes mer praktiskt med repen då gardinerna skall dras av och an hela tiden. Tror det får bli tofsar här nere i fönstren istället, bara jag hittar de rätta gardinerna hit.

randomnumber

Just det! Vinnaren av parkasen blev Sofi Fifi Karlsson som hade kommentar nummer 9. Stort grattis till dig!

Ni som inte vann den kan dock passa på att klicka hem jackan, eller något annat, till -30% med koden 335403.

Andra aktuella rabattkoder på Ellos just nu:

   • -20% på alla sneakers med koden 335439 (gäller t.o.m 20.3.2016)
   • -25% på barnkläder och skor med koden 335715 (gäller t.o.m. 20.3.2016)
   • -40% på dyraste varan + fri frakt för nya kunder med koden 339601 (gäller t.o.m 3.7.2016)

You may also like

Inga kommentarer

 1. Vi har mörkläggningsrullgardin åt Winston! Och han sover så gott då det är beckmörkt! Har hört att det lär ska hjälpa att lägga sådana upp om man har problem med sömnen. 😊

  1. Jag har också det i hennes rum! Men eftersom vi har någå specialmått på fönstret där så får jag den inte fastsatt utan att hindra fönstret från att gå upp. Så den hänger löst över stången.. 😊 inte så snyggt. Men kommer troligtvis att använda den under sommaren också ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *