16.3.2015 – pink pants

Om ett par timmar är det dags för rådgivningsbesök igen. Borde har gått förra veckan, men det blev lite opassligt då i och med att jag skötte stallet i Svartå. Så vi bokade in det idag istället (v.33+5 idag). Det skall bli intressant att se vad vågen visar denna gång, säkert +3kg efter gårdagens godiskalas. Skämtosido. Men sist hade jag ju gått upp 2kg på typ två veckor, efter att innan dess har stått ganska stilla. Så det blir intressant att se om uppgången fortsätter eller om det stagniserat sig igen.Outfit från i lördags. Jag har ju envisats med att inte köpa några mammabyxor innan, men förra veckan gav jag ändå upp och beställde hem ett par i vacker vårig kulör. Kände att jag behövde lite ljusare färger nu när vädret bäddar för det. De andra som går på mig är alla mörka och dystra och motsvarar inte alls mitt humör. Så ja, nu har jag iaf ett par som motsvarar sinnesstämningen. 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jättefina! Å din mage ha svulli rejält så de e säkert några kilo till nu igen 😉 ska oxå ti rådgivningen om en timma!

  2. Va fina, så härlig färg på byxorna! Varifrån beställde du dom? Det är så svårt att hitta fina mammabyxor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *