16.2.2014 – Sunday night

Har tillbringat några timmar av denna lediga söndag i stallet. Red ut i terrängen med båda pojkarna för att avlasta Monica, som sköter gården medan syster är i Kenya på semester. Hade ju gärna hjälpt till mer där, men nu råkade det bli så tokigt att vi åkte på semester vid exakt samma tidpunkt detta år.

Har också skickat iväg killen till Sverige för jobb en vecka framåt. Så bara jag packat upp min resväska (hur kan något vara så jobbigt som att packa upp!?) skall jag passa på att göra lite girly stuff och ta ett fotbad medan jag kladdar lite ny färg på naglarna. Tänkte pröva mig på den här kombinationen. Mörkgrått med guldigt glitter ovanpå. Kan bli en riktigt intressant kombo! Eller katastrofalt fult. Återstår att se.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *