16.12.2013 – Måndag

Fick starta veckan med att sova lite längre eftersom mamma kommer och postar helgens beställningar efter jobbet. Annars gör jag alltid det på morgonen innan jag öppnar butiken, men 1h extra sovtid tackar jag inte nej till.
Helgen gick tyvärr förbi i ett enda snabbt svep. En bortamatch i Åbo igår eftermiddag rövade mig på hela dagen (tummen ner för att tillbringa 4h av sin söndag i buss), men som tur kom vi i alla fall hem med en vinst i bagaget och det får väl kompensera för de jobbiga busstimmarna. På lördagskvällen hängde jag hos Elin några timmar och fick därmed känna mig lite social för omväxlingsskull. Herregud vilken hemmaråtta man blir när kvällarna är mörka. Sitter bara och myser under filten, bland levande ljus och sprakande brasa i spisen hela tiden. Usch ja. Det låter ju riktigt jobbigt…
 
 
Sista dagen med lång svans förresten. Eller? Jag vet inte… Imorgon bitti skall jag i alla fall besöka Davini Skönhetssalong och få burret klippt. Har ju varit inne på en page. Men jag börjar kanske fega ur. Jag är ju så dålig på att orka fixa håret på morgonen och en page kräver faktiskt ett varv med plattången om mornarna.
Så nu tycker jag vi kör en röstning. Skriv ja för page i kommentarsfältet eller nej för ingen page. HELP ME!
 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jaaa tycker jag. För på sommaren kanske du vill ha långt igen, för att enkelt få bort håret när det är svettigt. På vintern orkar man kanske gå med håret mer löst (åtmisntone jag) 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *