16.11.2017 – Bra erbjudanden hos Ellos

-INLÄGGET INNEHÅLLER AFFILIATELÄNKAR-

Vill tipsa er om att Ellos har massvis av bra erbjudanden just nu som går ut inom några dagar. Till exempel har de massa fina tröjor från deras eget märke till kampanjpris på -30%. Själv klickade jag hem några plagg igår kväll som jag blev riktigt sugen på.

Toppen i sammet är ju stekhet trendmässigt just nu. Jag tänker mig att den kommer att komma väl till användning nu under vinterns fester (väldigt tacksam färg mot blek hy) men också mot brunbränd hy i sommar. Eller redan i januari då det nalkas solsemester, tjohoo!

Tröjan i rosa haffade jag den allra sista av. Tror den kommer att vara helt underbar att ha på sig, gjord i en blandning av bomull och kashmir. Snacka om prisvärd!

Den sista tröjan har jag sett på många gånger och jag vet inte riktigt varför jag fattat tycke för den. Kanske för att den sitter så fint på modellen? Också den är en blandning av olika material (viskos, polyamid, ull och lurex) så den borde vara riktigt skön att ha på sig.

 

Förutom erbjudandet på tröjor har de även alla möbler på -20% just nu. Aj että, om man ändå fick möblera om hela huset… Den dagen vi flyttar är det nog mycket som kommer att ryka och mycket nytt som kommer att få flytta in.

Är man sugen på lite mindre förändringar så har de alla prydnadskuddar och kuddöverdrag för Ta 3 Betala 2.

Alla dessa erbjudanden t.o.m 19.11.2017. Och hittar man inget lockande bland kampanjvarorna så kan man beställa normalprisvaror till -25% med koden 365934 fram till den 18.11.2017.

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *