16.11.2015 – Klart!

Köket är klart! Eller köksskåpen är klara, bara ett par dörrar som ska skruvas på plats. Sedan har jag fortfarande en stor vägghylla och väggarna till pannrummet (som ligger inne i köket) kvar att måla för att det ska vara fullständigt. Men jag är i alla fall redo att visa er en mellanrapport idag. Först måste jag bara få till nån form av storstädning där inne. Det ser helt fruktansvärt ut just nu med målburkar och smutsig disk om vartannat.

IMG_3705

Kika in senare om ni är nyfikna på resultatet!

You may also like

Inga kommentarer

  1. Gissa bara om jag väntat på detta inlägg. Vi tänker nu då köpa samma färg som du och måla om men först vill jag ju se ditt resultat ☺️ Bild nu snabbt Linda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *