16.11.2013 – never ending saturday

Herrejestas, den här dagen är ju evighetslång. Det känns som en evighet sedan jag kom från jobbet och klockan är bara sex ännu. Har hunnit göra en massa på de här timmarna! Eldat upp flera vedlass i spisen, handlat, lagat mat, städat upp i köket och roadat in ett nytt (nygammalt) köksbord.
Om jag orkar skall jag ännu plocka fram målfärgsburkarna och dra ett varv med färg på det. Men så skönt som det var att kasta ner sig på soffan nu så är det faktiskt stor risk att jag inte kommer upp härifrån nåt mer. En film och tupplur på soffan känns mycket mer inbjudande.
 
Och där står min vedkorg ännu omålad. Har faktiskt lite svårt att bestämma mig för om den skall målas eller ej…
 
Kakelugnen är i gammaldags stil och så otroligt vacker.
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *