16.10.2014 – oplanerad frikväll

Kvällens handbollsträning blev inhiberad under dagen, så jag fick en oplanerad frikväll. Skönt, och säkert ganska nyttigt. Speciellt för min rygg som krånglat lite på sistone. Har från och till haft värk i ryggen, känns lite grann som om något kommit i kläm nånstans. Men där emellan kan det sedan kännas hur bra som helst. Lite märkligt.

Nu har jag i alla fall fått eld i spisen, mat i magen och en varm dusch, så nu skall jag slänga mig i soffan och knäppa på Revenge. Har placerat ett sånt här tjusigt värmebälte som mamma hämtade åt mig från apoteket på ryggen. Hoppas det skall mjuka upp ryggmusklerna lite och släppa på spänningen.

image

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *