16.10.2013 – The perfect turtle neck

Är ständigt på jakt efter den perfekta oversizade polotröjan och visst har jag sett många fina kandidater hos kedjorna i höst, men sist och slutligen blir jag ändå alltid besviken. Kollar tvättlappen och så står det 100% akryl. VARFÖR?
Okej, 19,95€ känns helt okej för en tröja som antagligen kommer att se för asig ut efter två tvättar. Men jag kommer ju att vilja använda sönder den här tröjan hela vintern och då skulle den ju gärna få hålla hela vintern också. Så fast jag klämt många gånger på dessa i butik (Gina Tricot) och tänkt äh, tjugo eurosar är ju i princip gratis så har jag ändå alltid avstått. Hur hållbart är det att tänka så liksom?
 
 
Då kanske i alla fall dessa, också från GT, skulle vara det bättre alternativet? Men att betala 30€ till för endast 90% akryl och 10% ull istället? Tjaaa… Vet inte.
 
 
Då känns faktiskt Kenzas varianter, från hennes egna märke Ivy Revel, som de bästa kandidaterna just nu. 50% bomull och 50% akryl. Och Priset? 75€. (Skulle ju dessutom skära av en liten bit av lillfingret för den här collegen)
 
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *