15.9.2014 – Ny vecka och ny rumba

Det blev en alldeles ypperligt lugn och skön söndag igår, helt som jag önskade. Avslutade helgen med kanske årets sista båttur för i år? Kände mig lite grann tvungen att ta ett provåk eftersom killen köpte en ny båt tidigare i veckan. Men är glad att jag gjorde det, det var så himmelens skönt sjöväder även om kvällssolen han sjunka rätt lågt innan vi kom iväg.

image

image

Idag blir det däremot lite mer fart och fläng. Om en liten stund skall jag iväg in till Helsingfors för en sista inköps-rumba på ett tag, så syster löser av mig för några timmar här i butiken. Kommer ändå att komma tillbaka hit de sista timmarna innan stängning då hon hade andra planer som krockade tills senare. Efter jobbet skall jag sedan rusa hem för att gratulera världens finaste mamma som fyller år idag, innan det bär av vidare på träning. Pjuh! Minutschema. Men med planering får man det mesta att gå ihop.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *