15.8.2016 – ska jag fortsätta spela?

Jag fick en fråga i kommentarsfältet ifall jag kommer att fortsätta spela handboll detta år denna säsong, och ja visst kommer jag det. I år känns handbollen både rolig och givande. Eftersom jag studerar känner jag nu att jag har gott om tid att träna och hålla mig i form ordentligt, och för mig är handbollen det absolut bästa sättet att göra det. Vi har en tunn trupp i år, men stämningen är på topp. Nu har vi ett lag där alla faktiskt VILL vara på träningen, vilket känns bra. Så har det nämligen inte alltid varit.

image

Först nu börjar jag känna mig riktigt stark i kroppen igen efter graviditeten. Jag började ju spela handboll rätt så fort efteråt, men då var ju kroppen på inga vis redo för det egentligen! Handboll är en hård fysisk sport som kräver rätt mycket och jag var nog långt ifrån det skicket då jag återvände till handbollsplanen. Visst hade jag blivit av med mina gravidkilon, så utifrån sett var jag kanske i form. Men att bygga upp alla muskler inifrån ordentligt, det tar tid. Där finns det inga genvägar! Så ja, även om handbollen kräver rätt så mycket tid så känner jag att det är värt det.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *