15.7.2016 -Halva reapriset

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

Just nu har Ellos ett supererbjudande där man får ytterligare -50% på alla rea-varor på barnsidan, så vad passar bättre en sån här regnig kväll än att nätshoppa lite? Med tanke på höstens resa beställde jag färdigt hem en kortärmad pyjamas och ett par shorts till Minou. Dessutom beställde jag ett par nya jeans åt henne eftersom jag tycker det ser så urgulligt ut då hon har jeans på sig. Hennes nuvarande kommer inte att gå på så länge till, men de här nya hoppas jag hon kan använda en god bit in på hösten.

Pictures17

Åt mig själv blev det ett par nya slip-in sandaler. Kände att jag saknade ett par sandaler utan remmar, som går lätt och fort att dra på foten, så nu fick de här följa med hem på prov. Jag äger i och för sig ett par Adidas flip-flops. Men jag får alltid en uppläxning av min systers sambo då jag har dem, så jag tänkte bespara honom förödmjukelsen då vi åker på gemensam resa i september, haha!

Vill ni också shoppa barnkläder från rea avdelningen till -50% så använd koden 345705 i kassan. Erbjudandet gäller bara ett par dagar, fram till 17.7.2016!

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *