15.7.2015 – Sommartakt

Nu går den här bloggen verkligen i sommartakt kan man säga. Jäklar, vilken usel uppdatering det blir! Antingen är vädret så trist så man bara sitter hemma och inte har något att blogga om, eller också är man ute och flänger och har inte tid. Hittar ingen gyllene medelväg just nu liksom… Men jag skall försöka komma igen, för jag gillar ju den här bloggen så himla mycket! Det är nog bara en tillfällig svacka.

image

En av få stranddagar vi fått njuta av den här sommaren.

Imorgon bär det av till Åland. Det är pappa, syster + sambo och lillfamiljen (alltså killen, Minou och jag) som åker iväg. Hoppas ju innerligt på fint väder, men oavsett skall det bli väldigt kul att komma bort. Jag trivs såklart superbra här hemma, men att ha en helt ledig sommar och inte ”göra något” känns ju lite bortkastat. Så det här blir ju i alla fall ett litet evenemang att minnas. Annars kommer jag nog att se tillbaka på denna lediga sommar om något år och konstatera att jag inte gjorde ett ”jota” sommaren 2015 då jag var mammaledig med Minou.

Å andra sidan har jag ju ännu en tjej-weekend att se fram emot om ett par veckor, och så bokade vi flyg till höstresan igår också. Det blir 12 dagar på Mallorca i slutet av september. En vecka tillsammans med mamma och pappa, plus fem dagar bara vi. Kommer att bli kanon!

Sen väntar bröllop i Stockholm i augusti också. Så sommarens höjdpunkter ligger nog framför mig ännu, när jag tänker efter. Kanske denna sommar reder upp sig till det bättre ännu trots allt.

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Jag konstaterade oxå att augusti kan bli riktigt bra! Roliga grejer framför. Ha det super på Åland! Vi kom nyss hem och vädret där har varit härligt!

    1. Ja ni har nog säkert haft det skönt kan jag tänka mig! Nu ser ju vädret tyvärr lite sämre ut till helgen.. 😞 men det blir nog säkert bra ändå. Vi hörs när vi är tillbaka hemma igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *