15.5.2018 – härliga sommarväder

Alltså dagar som de här. Kvällar som de här. Med 22c ännu klockan halv tio på kvällen. De är ju bara för bra för att vara sanna!

Vi gjorde vår strandpremiär i eftermiddags när Elin och Sigge kom på besök. Barnen lekte i vattnet utan problem, det var säkert närmare 20c varmt där i vattenbrynet. Vi har en suverän barnstrand som är väldigt långgrund här i Ekenäs, så vattnet är oftast riktigt varmt och skönt inne vid strandkanten. På kvällen när de åkt hem hängde vi ännu ute på terrassen och lekte en stund.

Annars har vi mest hållit till inomhus eller i skuggan på gården med Milton, medan Minou varit på dagis. Han har varit ganska pirrig de senaste dagarna och värmen verkar inte göra det bättre. Det ploppar upp en massa tänder åt honom så jag gissar han har lite ont. Han blev i alla fall mycket gladare nu på kvällskvisten när jag prövade ge en panadol åt honom.

Nu skall jag ta en dusch, kanske börja packa lite inför nästa resa och sedan kila i säng. Vi har typ trettio grader uppe på vinden där vårt sovrum ligger, så vi får se hur bra det går att sova där. Måste vädra en stund nu när solen börjar gå ned och det blir lite svalare ute. Att vädra på dagen och släppa in all varm luft är ju helt lönlöst.

You may also like

2 kommentarer

    1. Den kommer från Ellos men är köpt ifjol, så vet inte om den finns kvar! Den är alltså i plast, så perfekt att ha ute då den tål lite regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *