16.5.2015 – Queen of bajs

  

Att mixa mönster lär vara populärt, sa M, och önskade sig lite mönstermix till kvällens klädsel. Det blev prickar och ränder.

Skall gå och byta blöja för tredje gången på en timme nu. Den här tjejen är kungen av bajs. På riktigt. Allt bara rinner raka vägen genom henne verkar det som. Jag hade 8st blöjor med mig till mormor&morfar, var vi övernattade igår medan killen hade pappa-cognac hemma. Tänkte att jag tar med några extra för säkerhetsskull… Mellan åtta igår kväll och tio imorse var alla slut. Det är helt sinnessjukt! Kan man ansöka om förhöjt barnbidrag nånstans? 

Som ni kanske förstår är det svårt att hinna med något annat än mata och byta blöjor. Eftersom hon bajsar så mycket så är hon ju också hungrig hela tiden. Jag har liksom inte fått lunch i mig ännu och klockan är 18.30. Magen börjar kännas lagom tom. 


You may also like

Inga kommentarer

  1. Härligt Linda, här förskönas ingenting utan vi bloggläsare som inte lever i denna värld får vår del av verkligheten. Kämpa på 🙂

    1. Tack, det är roligt och uppmuntrande att höra att ni gillar att läsa om ”det verkliga bebislivet”. Mycket jobb med en liten (speciellt en som bajsar 10ggr om dagen), men väldigt härligt ändå! 🙂

  2. Eeexakt lika som våra barn varit! Och Leo drar fortfarande vissa dagar till med sju bajsblöjor. Jag har alltid sagt att man inte ska ifrågasätta vad en mammaledig/småbarnsmamma/nybliven mamma sysslar med. Påriktigt. Just detta. Mata, byta blöja och försöka sitt bästa för att själv hinna äta. Och det var den dagen. Och samma sak på natten. Kramar till er!

    1. Nej verkligen inte. Trodde man skulle ha en massa extra tid att pyssla hemma, men det kan jag nog glömma i nuläget! De gånger hon sover springer man omkring och försöker få ordning på allt annat som måste göras. Förhoppningsvis blir det lite mer rutiner snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *