15.5.2014 – Godmorgon!

Planerade ju igår att jag den här morgonen skulle klämma in lite träning på morgonkvisten, men trodde ju egentligen inte ens själv på att det skulle hända. Så blev lite förvånad när jag faktiskt kom på mig själv med att snöra löpskorna och plugga in SNAKK i öronen.

image

Det blev en runda till Ramsholmen, som vanligt. Där är väldigt fint den här tiden på året, så det känns som ett lugnt och harmoniskt ställe att starta sin morgon på. Rundan är inte längre än dryga 5km, men det känns som en passlig sträcka att börja med. I alla fall tills kroppen vänjer sig med morgonträningen. Ikväll skall jag hämta ut mitt gymkort också, så från och med nu skall det pumpas muskler ordentligt!

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *