15.3.2018 – Är det nu det vänder?

Milton har mer eller mindre varit sjuk i över tre månader nu. I måndags beställde jag läkartid igen eftersom jag tycker han på senaste tiden blivit ännu värre. Förutom rasslandet i andningen började han även få feber allt oftare. Nu har han en antibiotika kur på gång och idag känner jag för första gången att han visat tecken på att bli lite bättre. Första feberfria dagen den här veckan! Jag hoppas verkligen att han fått rätt medicin nu så att han snart ska slippa av med detta elände. Och så att jag kanske ska få sova om nätterna.

Sjuk bebis har såklart bidragit till att mycket tid spenderats hemma och inomhus. Extra trist under fina dagar som idag. Men jag pynjar på med småsaker som jag lyckas få till med två små barn hemma. Lagar storkok på babymat. Städar köket fem gånger om dagen. Byker maskin efter maskin (och den där tvätten tycks aldrig vilja ta slut). Vardagssysslor deluxe alltså. Idag fick vi äntligen frysdörren på plats i köket också, så imorgon flyger den lilla frysen som stått mitt i vardagsrummet ut med buller och bång. GISSA om jag varit frustrerad över att ha den där!?

Ha en skön kväll allihopa. Imorgon är det (taco)FREDAG!

 

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *