15.2.2018 – Första natten hemma

Här ligger jag och lyssnar på bebisskrik (kl 00.45), första natten hemma i röda stugan på en och en halv månad. Skriket är inget nytt dock, så här är det typ varje natt. Först springer jag upp och lägger i nappen med jämna mellanrum, till sist ger jag upp och låter honom skrika. Då somnar han oftast för en stund när jag slutligen ger den igen. Snittar väl ca 5-6h sömn om nätterna för tillfället, max 2-3 i ett kör. Not funny. Som tur sover Minou sig genom skriket, hur i världen det nu är möjligt.

Nåväl. Jag passar på att leta efter nya mattor och annan inredning till hemmet under tiden. Vill ändra lite på stilen här hemma och det gör man ju ganska lätt med textiler, utan att nödvändigtvis behöva byta ut så mycket möbler.

Halvåringen har förresten kommit underfund med hur man tar sig upp i krypställning. Hur man skall ta sig framåt är däremot en svårare nöt att knäcka.

Imorgon står HopLop på agendan med Elin och barnen. Perfekt program för en i övrigt ledig dag. Det här blev ett riktigt blandinlägg nu, men vad mer kan man kräva att sin hjärna skall prestera den här tiden på dygnet egentligen?

You may also like

2 kommentarer

  1. Vet inte om det är något du är sugen på att testa, men vi tog bort nappen helt då pojken var typ 8 månader, och nätterna blev såå mycket bättre! Eller 3 första nätterna var ju jobbiagste ever, men sen började han sova relativt stabilt! Bara ett tips om du har lust att testa!

    1. Det kan ju vara värt att försöka för han verkar inte vara så brydd i den då han avsiktligt spottar ut den, men ändå tycks han få någon sorts trygghet av den… sjukt jobbigt med skrik nätterna igenom iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *