15.2.2015 – Söndag

image

Hemma igen, men den här dagen fortsätter lite på samma tema som helgen hittills. I badrock och med yllesockor på fötterna. Kan inte säga att jag är särskilt imponerad över Kalev Spa Hotel som vi bodde på. Inget större fel i sig, rummet var rent och fräscht liksom resten av hotellet. Gymmet utnyttjade jag ju inte nu, men också det såg stort och fint ut. Är dock inte så imponerad över hur vi behandlades som kunder. Vad jag har förstått så borde man aldrig få ”nedgraderas” så som vi gjorde nu. Presentkortet jag hade berättigade alltså till en svit, men vi fick ett superior rum istället (vilket jag nog gick med på vid bokningen), men vi fick ingen kompensation för det vare sig i pengar eller någon typ av behandling eller liknande. Jag menar, det är ett spa hotell. Det minsta de kunde erbjuda skulle väl vara en halvtimmes massage eller skönhetsbehandling på wellness avdelningen. Men inget. Så tja, inget toppbetyg från min sida på grund av det.

Men nu skall vi njuta av den här fina söndagen som vi ser ut att få! Är lite sugen på 50 Shades Of Grey på bio ikväll också, få se om jag får någon med mig.

 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *