15.2.2014 – New In

I samband med att jag postade paket igår hämtade jag ut en egen beställning från Nelly. Meningen var att jag skulle ha varorna innan södernresan, men nu är det ju alltid något strul när jag beställer därifrån så det tog 1½ vecka (8 arbetsdagar) innan paketet kom. Hann alltså inte få det innan resan och därför åker beställningen tillbaka genast på måndag. Allting förutom denna college.
Älskar överdelar med tryck för tillfället och den här föll mig i smaken direkt. Den har ett väldigt bra grundpris, plus att jag gjorde beställningen under en period då man fick -40% rabatt på hela Nelly´s sortiment, så den blev nästan gratis! 😉
 
Collegen kommer alltså från Nelly (ONLY) och ni hittar den här (<-länk).
 
 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *