15.12.2016 – Julfest och examensmöte

Idag känns det som om en stor börda lyfts från mina axlar. Jag hade mitt bedömningsmöte för praktiken imorse och allt skriftligt som jag suttit och jobbat med varendaste kväll efter att Minou lagt sig den senaste veckan är nu över. Det känns så himla skönt! Att jag dessutom blev bedömd med högsta tänkbara vitsord är jag väldigt glad över.

pictures3

Efter jobbdagen åkte jag genast vidare till Minous dagis där det var dags för julfest. Hon sjöng och dansade så inlevelsefullt, så jag blev riktigt rörd. Om ni vill se ett par filmklipp för att förstå vad jag menar så kan ni kika in på mitt Instagram konto @lindasjoblom. Jag är så glad över att hon trivs så bra på sitt dagis, och att jag aldrig behöver känna någon som helst tveksamhet när jag skall lämna där henne. Personalen är helt underbar och hon tokgillar dem!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *