15.12.2014 – just another monday

Men åh, så gött att komma hem och slänga sig i soffan efter en dag med både butiksjobb och inköp på agendan. Inköpsdagar är ju alltid väldigt roliga, men eftersom framtiden för DinoDina är lite oviss för tillfället får jag dock vara väldigt försiktig med vad jag beställer in.

Vet ni förresten vad jag glömde nämna angående vår resa? Att vi tog en matkajokeri! Vi vet alltså inte alls vad vi kommer att hamna på för hotell. Någon som åkt på en sån resa nån gång? Vet inte riktigt vad jag skall vänta mig. Det kan ju bli hur bra som helst, men så kan det ju bli katastrof också. Kanske det som är lite av tjusningen i det hela. Fast jag skulle nog vanligtvis inte välja en sådan typ av resa, men nu fanns det faktiskt inga andra alternativ vid den här tidpunkten (för oss som hade siktet inställt på Teneriffa, gillar det bättre än Gran Canaria och de andra öarna).

Glöm inte att det här erbjudandet går ut ikväll förresten!

HD-20%-SWE

You may also like

Inga kommentarer

    1. Jag menar nog helt som det står, att det är osäkert vad som händer med firman och butiken då jag blir mammaledig. Jag lyfter knappt någon lön själv, så som det ser ut nu kommer jag inte att ha råd att anställa någon som sköter mitt jobb medan jag är borta. Och om fallet är så finns det ju tyvärr inte så många andra möjligheter än att lägga ned 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *