15.12.2013 – en vinnare dras

 
 
Godmorgon alla söndagspigga!
Alltså. Känslan denna morgon. Vaknar upp och ser att marken blivit lite vit under natten. Äter frukost i lugn och ro medan det ljusnar ute. Går tillbaka i sängen och läser morgontidningen. Ligger i morgonrock fast klockan slått över elva. Ja, ni hör ju, en perfekt lugn start på en söndag. Ser så fram emot juldagarna när varje morgon kommer att se ut så här!
 
 
Ska nu dra en vinnare i tävlingen som avslutades igår kväll. Det var ett väldigt lågt deltagande den här gången, bara 18st som var med och tävlade. Men det är ju bara bra, för då har ni som var med en mycket större chans att vinna ju!
Det blir slumpgeneratorn får avgöra vinnaren denna gång. Då ska vi se….
 
Vinnaren är kommentar nummer 10. Tove, som valde det här armbandet som sin favorit! Grattis Tove! 🙂 Någon från Cara kommer att kontakta dig snart angående ditt presentkort.
 

You may also like

Inga kommentarer

 1. Men vad roligt att vinna, tack så mycket 🙂

  Svar:
  jepp, att vinna tävlingar är alltid kul! 🙂 grattis igen.

  Linda

 2. kan kanske bero på att många varit utan nät! jag prova lämna kommentar 2 gånger och dom kom inte hit. glömde bort att säga åt dig sen i allt kaos här.

  Svar:
  Jag märkte att det var något strul. Många som hade kommenterat 3-4ggr så jag märkte att det var nåt som var lite konstigt..

  Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *