15.11.2016 – Minous julklappslista

I år har vi bestämt oss för att inte köpa några julklappar inom familjen. Själv tycker jag det kan vara riktigt roligt att köpa julklappar om man hittar något riktigt bra, men ofta blir det ju bara en press på att köpa något i sista minuten. Det tycks de andra i min familj i alla fall tycka, att det bara är ett otrevligt stressmoment. Så i år skippar vi allt vad som heter julklappar. Julen ska ju vara något avslappnande och trevligt!

Minou kommer självklart att få lite julklappar (ganska mycket också, om jag gissar rätt). Hon behöver egentligen inte något speciellt just nu, men jag tänkte ändå göra en liten lista på gåvor som jag tycker skulle vara fantastiska och som jag tror hon skulle gilla.

minousonskelista

  1. En verktygslåda. För det första tycker jag såna här träleksaker är ganska vackra att ha framme (i jämförelse med plastleksaker i skrikiga färger) och för det andra skulle hon nog tycka om att få vara med och hamra och bygga lite här hemma.
  2. Modellera. Hon tycker om att rita och pyssla med händerna, så ett set med modellera verktyg skulle antagligen vara en hit.
  3. Trunki kappsäck. En egen liten kappsäck att ha när vi reser, och som man dessutom kan åka och bli dragen på!
  4. Varma vinterkängor med gummidel nertill så att de håller våt snö och slask ordentligt. Vi har faktiskt bara vinterkängor i tyg, och de kommer ju inte att funka när det blir våtare ute. Storlek 22 borde passa denna vinter.

Det är ungefär vad jag kan komma på just nu. Söta kläder går ju alltid hem, liksom böcker och leksaker. Men det är sådant som hon har ganska mycket av, så inget hon direkt behöver.

 

-inlägget innehåller affiliatelänkar-

You may also like

Inga kommentarer

  1. Modellera är så kiva! Play Doh’s modellera har kiva färger o den är mjuk men ett stort minus (enligt) mig är att den torkar väldigt fort och börjar smula. Finns modellera som håller betydligt längre och som inte torkar 😊

  2. Usch, så Tråkigt att int ha julklappar! Finns väl alltid en god choklad el vin man kan ge sina kära som uppskattning EN gång i året!!! Man gör som man vill, men för mig som äääälskar julen förstör det julstämningen!! Mänskor har liksom inget att längta till längre, man har allt, köper allt själv osv. Men när man är arbetslös o kämpar med ekonomin o sparat till att kunna unna sig själv o sina nära något litet, som guldkant, KÄNNS det att det är jul. Verkar som att nutida mänskor har det FÖR bra…

    1. Det där är ju som du säger upp till var och en. Men jag tycker det skulle vara en ännu större befrielse att inte behöva tänka på julklappsköp för dem som inte har pengar. Dessutom känns det ju lite onödigt att köpa nåt som någon egentligen inte behöver helt i onödan..! men visst har julen också sin charm med allt som hör till tycker jag 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *