15.11.2014 – Lööördag, hurra

Men åh, vad gött med lördag hörni! Det här är första veckan på länge som jag känt mig som människa i en längre period än några timmar åt gången. Nu som då smyger illamåendet på, men större delen av tiden mår jag rätt så bra nu. Från och med nästa vecka får jag dessutom ett lite lugnare arbetsschema då jag kortar av en del dagar till sex timmar istället för åtta, tack vare min duktiga praktikant här i butiken!

Helgens planer undrar ni? Tjaa. Har inga speciella planer faktiskt, förutom att gå och se mitt lag kamma hem de första poängen på handbollsplanen för säsongen. Och så förstås det där vanliga som hör till helgschemat och inte egentligen behöver nämnas, försöka få ordning på hemmet. Ja men just det! Så har jag ju också stämt riddejt med syster imorgon, för att sedan gå igenom stallrutinerna inför nästa vecka. Skall nämligen bo där några dagar och sköta om djuren/gården då de åker iväg på spa.

image

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *