15.10.2016 – Sköna helg

Här har vi en lugn och skön lördagsmorgon. Pappan i huset stack precis iväg för att jobba lite i hallen, medan jag och Minou skall kila in till stan en sväng. Måste i alla fall byta ett par vantar som jag köpte åt Minou förra helgen på Lindex. Märkte just att de har hål i stickningen vid tummen och vi har inte hunnit använda dem ännu!

img_5279

Minou älskar de här skorna som jag köpte på barnloppiset förra lördagen. Hon får på dem alldeles själv, så hon tycker det är så himla kul att sätta på – ta av – sätta på – ta av – sätta på – ta av. Hon övar säkert tio gånger per dag, och där emellan traskar hon omkring med dem här inne.

img_5283

I eftermiddag har vi handbollsmatch hemma i Sisu Arenan i Karis, så jag kommer bara att ta det lugnt under förmiddagen. Ladda för match, som det så fint heter. Efter vår egen match tänkte jag ännu bli och kolla på herrarnas match en stund. Men jag kommer att ha Minou med mig, så jag får nog avrunda efter första halvleken för att inte riskera att hon somnar i bilen på väg hem sen.

Nej nu måste vi aktivera oss här, annars hinner vi ju inte ens hem i tid till lunchen.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *