15.10.2013 – Nytt till sovrummet

 
Jag har varit borta i knappa två dagar och jag känner bara AAAHH, så skönt att vara hemma. Har längtat efter att få kasta ner mig i soffan ända sedan jag satt och slumrade på tåget från Åbo hamnen tidigt imorse. Och visst har jag befunnit mig just där största delen av kvällen… 
Men jag har också skruvat ihop sängbordet som inte hanns med under helgen. Var iväg till Jysk och inhandlade två perfekt stora sängbord till sovrummet förra veckan, men hann bara få ena uppmonterat.
 
 
Det här med att hitta passliga sängbord har inte alls varit lätt. Taket i sovrummet sluttar så brant att det bara är ca.65cm högt där det är som lägst, så att hitta ett bord som rymmer läslampa och dessutom passar in med resten av inredningen har varit en liten utmaning i sig. Dessa blev jag ändå väldigt nöjd över, trots att jag efter noggrant mätande egentligen visste att de skulle passa in perfekt.
Det som jag var mest skeptisk över var att jag igen tänkte ge mig på Jysk-möbler trots att jag många gånger svurit på att jag aldrig mer skall köpa möbler där. Kvalitén är ju så bedrövlig! Men den här nya Annika-serien de har verkar vara gjord i ordentligt och stabilt trä, så jag tror faktiskt det kan bli riktigt bra. Vi har även ett tv-bord i samma serie som vi varit nöjda med. Priserna på Annika-serien skulle jag säga ligger lite över deras normala prisklass, men jag betalar gärna några tior till för en bättre kvalitet. 
 

 
 
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *