15.10.2013 – En dag i stockholm

Ja alltså. Var iväg på inköp till Stockholm här mellan renoverings- & butiksjobbvarven, men nu är jag tillbaka i vanliga rutiner igen. Det vill säga i butiken i Ekenäs.
Killen skulle också iväg på jobb som vanligt på söndag kväll, så han bokade en lyxhytt till oss för att lyxa till det lite extra. Stor skön säng och gratis förfriskningar på rummet slutade förstås med att vi låg i hytten hela kvällen och såg på serier. Härligt avkopplande och vi var båda överens om att vi måste boka in en kryssning snart igen så vi får koppla av ordentligt. För hur skönt är det inte att ligga och titta på TV från sängen en hel dag nångång? Skulle ju aldrig hända hemma, men vad annat kan man göra på en båt liksom?
 
 
 
Så jaa… Så här såg det ut hela kvällen. Förutom ett litet stopp i buffén där vi åt tills vi ville spy. Ännu nästa morgon när vi hade champagnefrukost (utan att utnyttja champagnen, nån gräns får det väl vara) inbokat var man så mätt att man knappt fick ner nåt.
 
 
Dagen i Stockholm fick jag sedan tillbringa på egen hand eftersom ingen av mina Stockholmsvänner hade tid att träffas. Och utan pengar att spendera blir det lite tröttsamt att traska runt en hel dag ska ni veta, men ett par små souvenirer som ni nog kommer att få se här på bloggen inom kort fick följa med mig hem i alla fall.
Och mötet, som var huvudsyftet med resan, det bjöd inte heller på några besvikelser. Adrian Hammond levererade som vanligt.
 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *