15.1.2017 – molnigt igen

Nämen vad är nu detta? Molnigt igen!? Foreca visar full sol hela dagen, så jag hoppas att det skall börja klarna upp snart. Annars blir jag faktiskt lite besviken. Det spelar egentligen inte så stor roll för mig om det är molnigt nu när vi är så länge här, jag bryr mig inte om att bli så brun. Men det är ju tråkigt för mamma och pappa som bara stannar en vecka om det tänker fortsätta vara molnigt hela tiden.

img_5756

Minou vaknade vid sju imorse, men halv nio bad hon om att få gå och lägga sig igen. Så nu har hon sovit i över en timme igen. Hon får sova ut nu, så ser vi om hon orkar hela dagen utan dagssömn sen igen. Vi är ju ändå bara på rummet nu när det inte är sol ute.

När hon vaknat och killen tränat färdigt tänkte vi sen ta en promenad ner till stan och till föräldrarnas hotell. Där kan hon bra stanna och leka vare sig det är molnigt eller ej. Själv kanske jag skulle passa på att strosa i några butiker under tiden, när vi en gång har barnvakt 😉

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *