14.8.2014 – Torsdag

Godmorgon på er! Här fortsätter jag med datorarbete idag, plockar in höstnyheter på webbshoppen. Igår var det ett stort lass från Ichi som droppade in, dagen innan en liten leverans från Hunkydory och därinnan ett par Adrian Hammond modeller. Måste fota på modell snarast möjligt bara eftersom jag inte ens har produktbilder på allting.  Höstkläderna kommer i helt rätt tid nu tycker jag, för visst börjar det kännas lite höstigt nu när utetemperaturen sjunkit några grader? Själv känner jag mig i alla fall mycket mer sugen på höstkläder nu än jag gjorde för en vecka sedan! Men ändå kul att kunna kombinera och fortfarande gå barbent i shorts eller kjol.

imageDagens outfit består av gammal t-shirt från GT och kofta från Lindex. Kjolen är lite nyare och kommer också från GT. Skorna som är nyast in kommer från Steve Madden.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *