14.8.2014 – Småstadsmentalitet

Alltså jag måste bara berätta vilket varmt och fint mottagande jag fått här i Karis med nya butiken. Både av kunder och andra företagare. Inte för att trampa någon på tårna, men jag känner mig mycket mer välkommen här än i Ekenäs. Där tog andra mest stress av att det kom en konkurrent känns det som, medan företagarna här ser det som en tillgång ju mer butiker det kommer. Mer butiker betyder ju större utbud, vilket i sin tur leder till större folkström! Och jag uppskattar verkligen detta, för jag tänker på samma vis själv.

imageAlltid lika positiva Camilla från Millas Boutique hämtade t.o.m blommor åt mig!

Jag är dessutom väldigt glad över att jag sett en hel del Ekenäs-kunder här i butiken redan, trots att jag bara haft öppet i en vecka. Det hade jag faktiskt inte väntat mig. Jag är så himla nöjd över min nya butik, kunde inte har önskat mig en bättre start ♥

image

You may also like

Inga kommentarer

  1. Grattis 🎉 skall komma in och beundra butiken någon dag!
    Tycker det är kiva att det kommer mera klädbutiker hit till Karis ☺️👍
    Hejjaa hejjaaa😃

    1. Tack tack 🙂 ja det tycker jag du skall göra! Butiken blev mycket trevligare när jag fick lite mera utrymme, tycker jag i alla fall.

  2. Vad fint! Dessutom tror jag att din butik fyller en lucka i utbudet i Karis. Synd att det ekar så tomt i min plånbok just nu, jag har inte vågat titta in för jag vet att jag då helt garanterat vandrar ut med nåt!

    1. Tack! Ja, jag hoppas den gör det iaf. Alla butiker har ju så olika utbud här, så alla är en tillgång för stan 🙂 Du är i alla fall välkommen in och bara titta också, man behöver inte alltid köpa 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *