14.7.2016 – intervaller

Veckans sista (gemensamma) träningspass undanstökat. Intervaller. 6x400m + 2x800m + 2x400m. Det kändes i benen, ifall ni undrar. Är dock väldigt imponerad över kroppens förmåga att vänja sig vid nya rörelser, benen blev inte alls sjuka som efter förra veckans intervaller. Inte åtminstone idag, ni kan ju fråga mig igen imorgon.

Imorgon tänkte jag köra ett lätt återhämtande pass för benen, det vill säga en kort långsam joggtur. Sedan åker vi ju iväg till Stockholm på lördag kväll, men min plan är att besöka gymmet på hotellet två gånger under våra tre dagar där. Få se hur det ska gå. Beror förstås mycket på hur sent killen jobbar om kvällarna.

image

Älskar förövrigt att träna i nya miljöer, det ger en extra iver tycker jag. Vare sig det är på ett nytt gym eller en ny löprutt. Här är jag på väg ut på en morgonrunda under vår Mallorca resa ifjol höstas.

Hur går er sommarträning förresten? Håller ni igång under sommaren, eller njuter ni bara?

You may also like

Inga kommentarer

    1. Nu är det lite svårt att tipsa når jag inte alls vet på vilken nivå du tränar! Men jag kan ju skriva upp tiderna som vi löper på! Om du är en flitig idrottare kanske du kan försöka springa på ungefär samma tider, annars får du lägga på lite 😊 viktigast är ju att du klarar av att hålla samma tempo under alla intervallerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *