14.6.2017 – FOGELBERG WATCHES

-I SAMARBETE MED FOGELBERG WATCHES-

Jag tycker att min klocksamling börjar vara ganska komplett, så när de hörde av sig från Fogelberg  och frågade om jag var intresserad av ett samarbete var jag på vippen att säga nej tack. Men så gick jag in och såg på deras klockor och kunde helt enkelt inte förmå mig att göra det. Ni vet ju att jag är lite svag för klockor och tycker att de utgör en utmärkt accessoar då jag annars använder smycken ganska sparsamt. Och där fanns ju så många fina! Speciellt kär blev jag i de här med mesh armband.

IMG_6283

IMG_6278

Min favorit är helt klart den i roséguld. Love it. Också boxarna de kom i tyckte jag var urtjusiga, ser ut som små högtalare. Så gulliga!

100CANON47

Klockorna är dessutom ännu snyggare i verkligheten än de är på bild. Man känner att de håller hög kvalitet (de har reptåligt safirglas, materialet är av rostfritt kirurgiskt stål och plätteringen är extra stryktålig för att undvika repor!) och de ligger i en vettig prisklass. Nu har de dessutom rea på massvis av modeller på sin hemsida, bland annat på dessa med mesh armband som jag har. Dem får man nu till -30%. Kap! Så om du är ute efter en, eller kanske flera nya klockor, rekommenderar jag att du tar dig en titt.

 

 

You may also like

3 kommentarer

 1. Hej!
  Jag har kanske en annorlunda fråga men jag undrar om du lan tänka dig sälja en av dina klockor från Fogelberg?
  Jag heter Fogelberg i efternamn och skulle verkligen vilja ha en av dessa klockor.

  Tack på förhand!

  Mvh
  Sara Fogelberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *