14.6.2016 – soffläge

Sedan jag hämtade Minou efter mitt tandläkarbesök på tidiga eftermiddagen, så har vi plaskat i poolen på gården, handlat jordgubbar och ärter på kvällstorget, lekt i parken och hjälpts åt att städa här hemma. Hon såg när jag torkade bort fläckar från golvet med en trasa, så efter det gick också hon omkring och putsade överallt med en våtservett. Söta unge!

Nu har hon somnat och jag har intagit soffläge. Har gått omkring med en envis huvudvärk hela dagen, så nu tänker jag bara se någon serie och sedan söka mig i säng. Imorgon blir det Ikea med syster! Just det… Borde skriva en inköpslista också.

image

Tandläkaren sa förresten att tänderna ser bra ut och att vi med stor sannolikhet kan ta bort tandställningen nästa gång. Jiippiii!

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *