14.5.2015 – new in

Medan avkomman sover nu efter morgonbestyren har jag passat på att öppna ett paket som jag hämtade ut på posten igår. Beställt för en månad sedan visserligen, men eftersom kläderna inte hade kunnat användas förrän nu oavsett så passade det nästan bättre att leveranstiden var så här lång. Då har jag en chans att pröva allting med en någorlunda normal kropp (även om den ännu är långt ifrån vad den var innan) och skicka tillbaka det som inte passar.

  

Detta får i alla fall stanna. En amningsvänlig klänning och en snygg bikerjacka i vårens stora trendfärg; babyblå. I konstläder visserligen, men tänker inte betala hundralappar för en trendjacka som man kanske tröttnar på efter en säsong. Däremot letar jag efter en motsvarande svart i äkta skinn, men har lite svårt att hitta den rätta. Den rätta finns nog, men kostar sen igen lite för många hundralappar för min plånbok tyvärr… Så jag letar vidare. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *