14.5.2015 – Kroppen efter en förlossning

Nya klänningen fick åka på redan idag. Först ut på sopplunch hos svärisarna och lite senare på middag hos föräldrarna. Väldigt skönt plagg när man inte vill dra på sig trånga byxor som får en att känna sig som ett inklämt korvskinn, men ändå ha något normalt och amningsvänligt då man skall åka bort. 

  

Ni som inte har en aning om hur kroppen återhämtar sig och ser ut efter en förlossning kan ju se här.  Så här ser magen ut efter en vecka (sex dagar). Det är inte så att magen försvinner huxflux i samma veva som man klämmer ut ungen. Nej. Kvar blir en massa halvlöst skinn, men som nog sakta drar ihop sig och blir mindre och mindre. Jag skall försöka göra en uppföljning varje vecka för att se i vilken takt magen försvinner. Tror nog man ser skillnad redan efter en vecka igen! Men vad vet jag, jag har inte fött barn tidigare. Så allt det här är ju lika främmande för mig som det säkert är för många av er.

You may also like

Inga kommentarer

 1. Tack för att du bjuder på dig själv och din kropp. I mina ögon var du gudomligt vacker som gravid och tycker du redan ser så liten och fräsch ut. Skall bli intressant och följa med hur kroppen återhämtar sig 🙂

  1. Tack snälla! Tycker det är så sällan man läser om hur kroppen ser ut genast efter en förlossning, så jag själv hade faktiskt inte riktigt någon aning om vad jag skulle vänta mig för att vara ärlig. Och det är ju inte precis så att man går omkring och visar upp en perfekt platt mage efter någon vecka så som kändisarna på något vänster lyckas göra! 😊

 2. Jag håller med tidigare talare. Du är väldigt vacker och det är ett viktigt ämne att prata om hur kroppen ser ut efter graviditeten. Hoppas du fortsätter fota och skriva så vi får följa med. Stort grattis till er familjelycka, M ser så söt ut!
  Jag är lite nyfiken på varifrån du beställt klänningen. Den skulle passa i min garderob också. 😉

  1. Vad bra att ni gillar att läsa om sånt 🙂
   Klänningen beställde jag från members.com, den var på någon kampanj där. Om den finns kvar borde man alltså kanske hitta den hos Nelly tror jag!

 3. Jättefin ser du ut! Och det lilla som är kvar kommer nog försvinna snabbare än du märker. Jag visste inte heller vad jag skulle vänta mig senast, men tyckte att magen försvann snabbare än jag hade tänkt! Mina sista preggokilon satt dock envist kvar ända tills nästa graviditet, men så vet jag nog med mej själv att jag inte helt gjorde vad jag borde för att få bort dem heller… men nu i höst så skall jag verkligen ta tag i kroppen igen! Längtar efter att få svettas och få upp kondisen igen, som gravid är allt sååå tungt.

  1. Jag märker nu redan stor skillnad från i torsdags då bilden tog, så visst är kroppen bra fantastisk! Det är väl amningen som hjälper till att göra underverk nu iofs, men med lite träning till på det så tror jag nog inte alls det är omöjligt att bli av med graviditetskilona. Kan tänka mig att det blir lite svårare sen efter andra barnet… Och såklart, svårare ju äldre man blir också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *