14.4.2014 – i väntan på påsken

Gissa vem som somnade så fort hon lagt huvudet på dynan igår kväll, efter två timmars skogsritt på kvällskvisten. Jepp, that would be me. Var så sjukt sömnig igår kväll efter vår ridtur. Vädret var ju lite ostabilt, men det var väldigt skönt ridväder ändå tycker jag. Vi planerade in en ännu längre tur på påskmåndagen, och då har det lovats kanonväder (än så länge iaf)! Efter ridturen hjälpte jag till med kvällsstallet och hälsade på nyaste lilla kaninen, Dina. Så nu har syster två nya kaniner som heter Dino & Dina, haha! Vem kan har haft ett finger med i namnvalet där???

Downloads5

Annars börjar jag bli i lite lätt extas över min Stockholm weekend redan nu. Kollade väderleken även för Stockholm och det lovas 15 grader och sol både lördag och söndag. Hello uteserveringar! På fredagen blir det möjligtvis regn, men också det passar mig ypperligt. Då kan jag hänga på hotellet och utnyttja deras gym i några timmar. Herregud så jag väntar!

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *