14.2.2017 – hemmadag

Igår blev jag uppringd från dagis en timme innan jag skulle sluta för dagen och upplystes om att jag hade en liten febrig tjej där. Så jag tog kväller och plockade upp henne på en gång. När vi kom hem sov hon en dryg timme och efter det var hon både energifylld och glad igen.

img_1635

Idag har hon ännu lite stegring, men är pigg och glad ändå. Det får alltså bli en hemmadag för oss idag. Kanske vågar vi oss ut en sväng i det fina vädret om tempen hålls bra på henne och hon i övrigt är pigg. Frisk luft kan väl aldrig vara skadligt? Trots att man är lite sjuk.

Annars har jag planerat in städning idag. Halleluja. Inte för att städa, men för att förhoppningvis få ett lite fräschare hem efter det.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *