14.2.2016 – glad vändag!

Här har vi haft det molnigt idag, så vi åkte ner till stan och promenerade omkring där en stund. Var in i några butiker, men mest strosade vi bara runt. Jag är inte den där som åker till södern och storshoppar. I de där små butikerna som finns på alla turistorter nuförtiden säljs det ju bara skräp och de vanliga butikerna har nästan samma priser som hemma, så då ser jag ingen idé i att föra pengarna utomlands om jag lika gärna kan handla samma saker hemma. Zara och Mango brukar jag dock alltid vilja kurva in via då de är lokala märken och oftast billigare här.

image

Sedan promenerade vi tillbaka hem. Upp för alla branta backar. Inte det lättaste knuffande på en barnvagn kan jag lova! Men bra motion. Ungefär 9km skrapade vi ihop.

image

image

You may also like

Inga kommentarer

 1. Hej! Ett par frågor om hur ni har gjort nu när ni reser med Minou. Vi skall nämligen till Grekland då vår son är 9 månader..hur har ni gjort med ersättningen? Jag skulle nämligen inte orka släpa med mig, och lika med vagn, har ni med resevagn eller har ni hyrt på plats? Tack på förhand!😊

  1. Jag tog bara med några burkar hemifrån, så att vi skulle klara oss under flygresan och första dagen här. Funderade själv på samma sak, men fick via bloggen reda på att man nog hitta NAN ersättning här också. Har dock inte hittat det, så har köpt deras lokala ersättning. Men det har inte varit något problem alls med den, hon dricker den utan problem och har inte fått några besvär av den!
   Vi har med oss resevagn hemifrån. En billig som vi köpte redan i höstas när vi reste till Mallorca. Tänkte att den får gå sönder under resan om den gör det, men ännu är den hel efter totalt tre flygningar 😊

 2. Vi har rest med babyn flera gånger och haft med Nan pulver, funkar fint och mindre att släpa. Och sen lite burkar för resor osv. Vi har rest både till Kanarieöarna och Grekland och överlag är utbudet litet och dyrt. Vagn skulle jag nog ta med då det är bra att ha händerna lediga på flygfältet, och på plats behöver man ändå vagn.

  1. Utbudet är kanske lite mindre nog, men dyrare upplever jag inte att det är. Beror förstås på vad man handlar i för butiker! Vi brukar handla i stora mercadonan som lokalbefolkningen handlar i, och där är nog priserna nästan billigare än hemma på barnmaten. Men där har jag ju inte hittat NAN heller som många säger att de fått tag på hår!

   1. Det är säkert sant att far man till större butiker så är utbudet och priset säkert bättre. Vi har alltid bott nära stranden osv och där finns mest mindre butiker. Har inte velat lägga tid på att jaga barnmat och blöjor så har tagit med, tycker inte att det känts jobbigt att släpa. Och så vet man att barnet äter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *