14.2.2014 – The Perfect Bomber Jacket

Här sitter jag och svettas på jobbet. Drunknar i jobb efter tio dagars ledighet. Vet inte var jag skall börja, så jag hoppar från det ena till det andra. Lägger in nya varor på nätet, betalar räkningar, bokar möten och plockar upp nyheter om vartannat. I´ve got more than enough to do!

Gladast blev jag ändå när baseball jackan och boyfriend jeansen från Hunkydory anlände till butiken i förmiddags. Vet ni hur jag väntat på dem!? Jackan är i alla fall helt perfekt. Precis som jag minns den. Den kom även i helsvart, men den hittade jag inga bilder på så skall ta hem och plåta av den under helgen. Och jeansen? De skall också hem på prov.
 
 

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *