14.12.2018 – Livet i ett tattarläger

Veckan här hemma har gått bra med tanke på omständigheterna. Barnens farmor har fört och hämtat på dagis de två senaste dagarna och idag är de hemma med mig. Vi har levt tattarliv i vardagsrummet var vi bäddat madrass på golvet åt Minou, lyft in en resesäng åt Milton och själv har jag sovit på soffan. Samtidigt har det ju fungerat som lekrum och what not, så ni kan tänka er hur det är att bo i röda stugan just nu.

Ikväll tänkte vi ändå flytta in hos mamma och pappa över helgen. Då har barnen lite mer underhållning och möjlighet att vara ute mer. Jag kan stöda mer och mer på benet för varje dag, men jag vågar inte vara ensam ute med Milton ifall han får för sig att rymma iväg och rusar ut på gatan eller något. Så jag tror vi alla ändå har det enklare och roligare där (förutom möjligtvis mormor och morfar, haha).

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *