14.12.2015 – Att välja tapet

-inlägget innehåller reklamlänkar-

Jag har varit så upptagen med hela den här slutförsäljningen så jag har inte hunnit berätta vad annat jag sysslat med mellan varven. Jag har till exempel hunnit till Ikea en sväng med kusinen (mer om det i ett annat inlägg), haft handbollsmatch/träning ungefär varenda kväll samt gjort ett halvhjärtat försök att få hemmet i lite mer julstämning.

Jag har också beställt tapeter till köket i vindsvåningen vi remppar. Och nu ligger de faktiskt redan på posten och väntar att bli uthämtade! Jag hade egentligen velat ha de här, men de kändes lite väl dyra att lägga i en lägenhet man själv inte skall bo i (och som nästa ägare kanske river ner på en gång ifall vi inte har samma smak). Så jag valde ett lite mer klassikt alternativ istället. Tror det kommer att bli hur bra som helst! Här är ett par inspirationsbilder på vad jag har i tankarna.

köksinspo

Jag har ju inte involverat er så mycket i den här renoveringen ännu, och jag har själv inte heller alls varit involverad än, men nu börjar vi komma till ett sånt skede att det är dags att börja på med ytorna. Måla, tapetsera, kakla. Det roliga alltså! Så från och med nu kommer jag själv att börja hänga där mer, och därmed också ha möjlighet att visa upp vad som händer för er. Kul va!?

Tips! Jag sambon sparade ganska många slantar på att jag använde en rabattkod som gav -25% på hela beställningen. Den har tyvärr gått ut nu, men med koden 325405 kan man nu få -30% på dyraste varan + fri frakt istället.


															

You may also like

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *