14.11.2017 – gymbebisen

Testade på ett nytt koncept idag -ha bebis med på gymmet. Det gick utmärkt! Bebisen i fråga betedde sig alldeles exemplariskt. Sov snällt medan jag avverkade en halvtimme på löpbandet (5km) och låg sedan nöjt i sin stol och tittade på medan jag gjorde lite mag- och bålövningar. Fick även veta att det brukar gå mamma-baby jumppa på tisdag förmiddagarna, men att den var inhiberad idag pga sjukdom. Så den skall jag och Milton definitivt testa på nåt tag!

Efter träningen duschade jag snabbt upp mig, matade babyn och drog sedan iväg på lunch. Nu skall jag hämta Minou på dagis och sedan får vi se vad vi hittar på resten av dagen.

Usch för dåliga telefonbilder förresten. Min telefonkamera är ju värdelös. Tyckte den tog så mycket bättre bilder förr!

 

You may also like

4 kommentarer

  1. Min iPhone kamera blev också betydligt sämre efter något år. Läste då att det eventuellt beror på att minnet nästan är fullt på telefonen vilket gör att telefonen väljer att ta bilder med mindre kvalitet. Mitt minne var konstant fullt men testade aldrig att rensa telefonen. Köpte istället ny…

    1. Det kan hända att det är nåt sånt förstås jo.. men tycker varken att min telefon är speciellt gammal (böt till en SE för ett år sen typ) och minnet borde inte heller vara fullt. Men kanske jag borde pröva rensa den på bilder och se om det ändrar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *