14.11.2016 – När tiden flyger förbi

Ännu en helg har hunnit passera och för min del har den till största delen gått i handbollens tecken. Inte mig emot. Just nu känns handbollen väldigt rolig! På söndag firade vi såklart pappa på farsdagen också, med middag hemma hos mamma och pappa. Sambon som var iväg på jobb fick vi uppvakta med en video på telefon istället.

Nu har en ny praktikvecka dragit igång och jag är redan inne på fjärde veckan där. Det har gått så sjukt fort. Kan inte fatta att halva praktiken snart är över! Nu tycker jag också att en hel del börjar fastna, så det känns skönt att kunna göra lite på egen hand utan att behöva belasta någon annan hela tiden.

Jag vill också passa på att ge er ett stort tack för att ni orkar hänga kvar här, även om jag är inne i en riktigt dålig bloggperiod just nu. Ni är värda en stor puss för det.

img_5394copy1

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *