14.11.2015 – förra natten

Nu är det snart sovdags för lilla damen i huset igen och ni är många som undrat hur förra natten gick, så jag tänkte berätta om den innan vi kör igång med nästa. Förra natten var BRA! Jättebra. Minou var vaken ännu då jag kom hem från kvällens träningar kl.22.30, så jag värmde en flaska välling och lät henne dricka den uppe i sängen. Det var så sövande så hon somnade sedan på en gång när hon ätit klart. Helt utan skrik. Fast hon låg i egen säng. Dansade segerdans redan här.

Sedan vaknade hon nog med två-tre timmars mellanrum som vanligt, men skrek inte en enda gång under hela natten! Det enda som hördes var lite smågnäll och så fort jag hörde dem var jag uppe och lade i nappen samt smekte henne ett varv på magen. Då somnade hon genast om. Lite över 5 fick hon komma till vår säng och äta och sov sen där resten av morgonen fram till kl.8. Alla nöjda!

En så bra natt har vi inte haft på jätte jätte länge, så jag ser det definitivt som en seger och ett steg i rätt riktning. Tänker köra på samma koncept med välling i sängen ikväll igen, och se ifall det är en rutin vi bör hålla. Sedan hoppas jag uppvaken under natten ska sina bort efter hand.

image

Gladaste lilla fröken med rosett i håret och nya pjucks på fötterna. Skorna var faktiskt hennes allra första gåva som hon fick långt innan hon föddes av min syster och hennes sambo. De är fortfarande lite stora (vilket bara ser ännu tjusigare ut), men kommer att vara perfekta i vinter.

image

 

You may also like

Inga kommentarer

  1. Va sköööönt! Vi har försökt sömnskola damen i en o en halv månad nu utan resultat. Vi har liksom kört fem-minutersmetoden. Men igår tänkte jag att BANNE MIG, kan Linda så kan jag! o stod ut med skrik i …. eh… först fem minuter, sen gav jag tutten, tio minuter skrik senare somnade hon… 😀 Idag var hon så trött att hon somnade genast, så vågar inte lita på att det fixat sig. Ska testa inatt att låta henne skrika en stund, om hon vaknar. Tänderna pinar såååå så vet int hur det går, hon verkar ha både framtand nr 2 påväg OCH hörntänder? Allt är så svullet! Men va otroligt skönt att Minou somnade om själv, hoppas det håller i sig!

  2. Hon är SÅ söt. Och skönt att sömnskolan ger snabba resultat. Här sover Lillasyster så pass bra att det inte behövts än… Med Hubbe behövde vi också först sömnskola då jag ville sluta nattamma vid typ 8-9 mån. Så gissar att det blir samma här!

  3. Berätta hur det går nu nätterna efteråt också! Har själv en snart ettåring som vaknar stup i kvarten. En natt sov vi tre timmar i sträck och då kändes det som man sovit urlänge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *