14.10.2018 – perfekt stugväder

Vi stack iväg till stugan igår på dagen och övernattade där. Meningen var att vi skulle städa undan och stänga igen för vintern, men det blev en hel del ogjort ännu så vi kommer att åka ut över dagen nåt tag och plocka det sista. Kanske också göra lite vedarbete.

Det var en fin morgon att vakna upp till där ute och det hade antagligen varit fantastiskt att hänga där hela dagen! Men eftersom vi har match i Helsingfors idag så var vi tvungna att packa iväg oss därifrån redan på förmiddagen.

Minou ville sova i båten så hon och Jocke sov där medan jag och Milton sov i stugan. Jag såg en film som slutade kl.21 och efter det gick jag och lade mig, var så slut efter att knappt har sovit nånting alls natten innan. Känner mig ”pigg” för första gången på hela veckan idag!

Nu skall jag fylla på min kaffemugg och fokusera på match. Njut av den här fina söndagen!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *