14.10.2015 – Gameday

image

Här ligger vi och morgonmyser i soffan. Fortfarande med håren på ända och grus i ögonen. Själv är jag lite småpirrig inför ikväll, det blir premiärmatch i handbollen för mig! Laget har redan spelat en match, men den missade jag då vi var på Mallorca. Så idag blir det inte så mycket annat program än att pynja på här hemma, tills det är dags för mig att åka iväg till hallen. Superskönt att kunna ladda upp hemma i lugn och ro, tidigare har jag alltid varit tvungen att rusa till hallen raka vägen från jobbet, vilket inte varit helt ultimat…

Nu håller Skrollan på att somna igen, så nu skall jag passa på att ta itu med tvättberget som ligger och väntar. Hade hoppats det skulle försvinna av sig självt under natten. Men noup. Där är det fortfarande.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *