14.1.2016 – reashoppat

Satte sprätt på lite av den näst sista mammapengen igår på stan. Borde absolut försöka spara de små slantarna som blir över nu när jag snart blir hemma med ännu mindre pengar i handen, men då jag hittade så fina grejer på rea! Både till mig och Minou. Själv hittade jag en av mina favorit-BHn på reaställningen i Lindex, och måste naturligtvis ta ett par matchande trosor till från samma ställning (det är ju så ofta man går med matchande undisar). Till lillfisen hittade jag en pyjamas och ett par byxor till våren/sommaren på -70%, samt en tunika på -50%. Nya strumpbyxor med halkskydd under fötterna fick hon också, men  de var på normalpris. Den härliga halsduken kommer från Exact, också den nedsatt. De har typ rea på hela sortimentet nu, så kika in vetja! De kommer dessutom att börja sälja Ichi nu när jag slutar med det, jippiii.

Just det ja, och så klickade jag ju hem de här skorna också. Har sett på dem jätte länge och nu hittade jag en bra rabattkod som även gav fri frakt, så jag var bara tvungen att slå till.

IMG_3905

Nu ska jag göra en snabbstädning av hemmet medan Minou tar igen sig efter den katastrofala nattsömnen. Nätterna blir bara värre och värre känns det som… Jag borde ju själv också passa på att vila när hon sover, men det går bara inte då man nyss stigit upp och fått i sig några liter morgonkaffe. Dessutom förfaller det här huset helt om man inte reder upp åtminstone lite varje dag. Fattar inte hur vi kan få det så stökigt! Jag städar på riktigt upp köket tre gånger per dag.

IMG_3902

- Inlägget innehåller affiliatelänkar -

You may also like

Inga kommentarer

 1. Jag köpte likadana byxor åt Saga! 😀 Såg vagnen utanför exact men hade lite bråttom med trött o sur bebis så hann inte kika in o säga hej 🙂

  1. Ahaa! Tänkte faktiskt messa dig och höra om du var på väg in till stan nåt, äsch att jag inte gjorde det då 😊 men om du hade bråttom så spelade det ju ingen roll iaf .

 2. Roligt att Exact ska börja sälja Ichi 👍
  Äsch med era nätter ändå 😐
  Synd att man int själv ser sådär glad o go’ ut som lilltjejen på bilden 😊

  1. Eller hur. Solstrålen själv dagtid, medan hon blir ett gråtmonster nattetid. Men om inte förr, så får man väl börja sova igen då hon flyttar hemifrån 😀

   1. Nån sa annars att vid 8 månader är det värst, då de lär sig massor o börjar drömmar mardrömmar. Saga sätter sig upp i sömnen o sover sittande tills hon tappar tutten o börjar krypa halvt i sömnen… O så vaknar hon o gråter. Suuuuuuuck! Vi klarar det här Linda!

    1. Samma här. Ska upp och sitta och krypa hela tiden. Antagligen händer det lite för mycket just nu jo, som de sedan processar på natten. Tur att man inte vet hur länge det ska hålla på, då hade man väl gett upp för flera månader sen 😄

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *